Over ons

Het Crowdpartners team

De combinatie van ervaring, kennis, innovatie en ondernemerschap vormt de basis van het gehele Crowdpartners team. Samen met een netwerk van deskundige Partners maakt het in 2014 opgerichte Crowdpartners investeren in bedrijven toegankelijk voor iedereen.

Het Crowdpartners team wordt gevormd door:

 

Kiezen voor Crowdpartners

  1. Professioneel. De transacties worden uitgevoerd door een ervaren team en een geheel gecertificeerde financiële dienstverlener. Crowdpartners voldoet aan de hoogste eisen.
  2. Betrouwbaar. De geldstromen en transacties verlopen via onafhankelijke stichtingen. Onze software wordt door veel financiële instellingen gebruikt. De servers staan in volledig beveiligde centra en wij voldoen aan de hoogste eisen qua back-up systemen. 
  3. Deskundig. Wij werken met specialisten, welke de investeringsprojecten selecteren, beoordelen en monitoren. Daarnaast maken wij gebruik o.a. van de diensten van Graydon scores voor de onafhankelijke beoordeling van de projecten. Voor onze vastgoedprojecten werken wij met onafhankelijke taxateurs en worden alle hypotheken notarieel vastgelegd.
  4. Kwaliteit. Crowdpartners selecteert alleen die projecten waarbij kwaliteit voorop staat. Investeren betekent altijd dat u een risico loopt, maar het is onze missie dat risico zoveel mogelijk te beperken.
  5. Transparant. Alle beschikbare informatie van de projecten vindt u online. Wij stellen van elk project een dossier samen waarin u de informatie kunt bekijken. U moet hierbij denken aan identiteitsgegevens, jaarcijfers, taxatierapporten, leenovereenkomsten, prognoses en te stellen zekerheden.
  6. Eenvoudig. U investeert vanuit uw eigen investeringsrekening en heeft altijd een volledig overzicht van uw leningen en investeringen. Crowdpartners verzorgt de aflossing en rentebetaling van uw leningen en jaarlijks ontvangt u een fiscaal overzicht.