Hoe werkt het ?

 

Lening aanvragen

Eenvoudig toegang tot kapitaal. Crowdpartners heeft rekeninghouders die graag investeren in leningen aan uw bedrijf en/of voor onroerend goed projecten.
Crowdpartners krijgt uw financieringsvraag via een van haar partners of direct via het aanvraagformulier op de website. De complete aanvraag wordt door Crowdpartners beoordeeld en er wordt een risicoclassificatie vastgesteld. Na acceptatie van de Crowdpartners term-sheet wordt de documentatie opgesteld. Als de lening is getekend wordt de financiering met de projectinformatie memorandum op de website gepresenteerd. Voordat de rekeninghouders online investeren kunnen ze ook kennis nemen van de overeenkomst van geldlening.

De Stichting Crowdpartners Leningmanager beheert en coördineert de lening namens de investeerders, zodat alles efficiënt verloopt, en eventuele zekerheden worden geadministreerd en beheerd door de Stichting Crowdpartners Zekerhedenagent. De geldstromen lopen via de derdengeld Stichting Crowdpartners Trust. Tijdens de looptijd van de lening wordt de maandelijkse termijn van rente en aflossing door Crowdpartners bij u geïncasseerd en verzorgt zij de bijschrijving op de rekening van de investeerders, die net zoals u alles kunnen volgen in hun “Mijn Crowdpartners” omgeving.

U heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen op uw lening conform de leningsvoorwaarden en ontvangt elk jaar een overzicht van uw lening en de betaalde rente en aflossing. Crowdfunding levert u ambassadeurs, klanten en publiciteit op en is dus goed voor uw bedrijf.

Crowdpartners is professioneel en betrouwbaar, heeft geregistreerde investeerders en staat onder toezicht van de AFM.