Hoe werkt het – investeren in onroerend goed leningen ?

 

U wilt investeren in onroerend goed. Crowdpartners biedt u onder haar label Crowdbricks de gelegenheid om op een veilige, betrouwbare en transparante manier direct te investeren in onroerend goed leningen met hypothecaire zekerheid. Het betreft in de regel verhuurde of te verhuren objecten of onroerend goed voor eigen gebruik van een MKB onderneming. U kunt uw eigen portefeuille van leningen opbouwen en zo uw risico spreiden en een aantrekkelijk rendement behalen op uw kapitaal.

Om te kunnen investeren moet u een rekening openen. Het openen van een rekening bij Crowdpartners is eenvoudig en kunt u in drie stappen online doen. Klik op de ‘rekening-openen’ button. Na afloop krijgt u een welkomst-mail en kunt direct gebruik maken van uw rekening om te investeren. Na controle van uw documenten wordt de rekening definitief.

In onze beveiligde internetomgeving maakt u zelf uw selectie via uit het aanbod van alle projecten. In Mijn Crowdpartners heeft u een duidelijk overzicht van uw investeringen, de documentatie van de leningen en uw rekeningmutaties, zo weet u op elk moment waar u aan toe bent.

Het geld dat u wilt investeren in een project komt te staan op de derdengeldenrekening van de Stichting Crowdpartners Trust; zo wordt geborgd dat de geldstromen van de investeerders naar de projecten en vervolgens de betalingen van rente en aflossingen door de leningnemers aan de investeerders worden gescheiden van die van Crowdpartners B.V. 

Crowdpartners en onze toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM) vinden het belangrijk dat investeerders een weloverwogen keuze maken voor een investering in een crowdfunding project. Daarom vragen we consumenten bij de eerste keer investering een korte test te doorlopen. De uitslag geeft een niet-bindend advies. 

De minimum investering per project is € 250. Het openen van een rekening is kosteloos.