Zurück zur Partnerübersicht

Crowdbricks

Crowdbricks is het crowdfunding platform voor financiering van alle vormen van vastgoed. Of het nu deelfinanciering is of financiering in zijn geheel. Wij richten ons in eerste instantie op commercieel geëxploiteerd beleggingsvastgoed en door particulieren verhuurd onroerend goed, ook wel ‘buy-to-let’ genaamd. Voor de te financieren vastgoed projecten werken wij samen met in vastgoed en hypotheek gespecialiseerde adviseurs.

Voordelen voor u als geldlener
Traditionele partijen zijn minder vaak open voor  financieringen van zakelijk vastgoed bestemd voor verhuur. In sommige gevallen is dit te begrijpen maar vaak ook niet. Juist in voorkomende gevallen biedt het Crowdbricks een mooie uitkomst en regelt via haar platform tegen betaalbare kosten en rentelasten een crowdfunding financiering voor uw vastgoedproject uit de – crowdfunding – investeerdersmarkt.

Voordelen voor u als investeerder
De rente op vermogen en spaargeld is laag. De beurs doet het prima, maar biedt minder zekerheid dan vastgoed. Crowdbricks geeft u de mogelijkheid te beleggen in zorgvuldig geselecteerde commerciële vastgoedprojecten. Onze crowdfunding investeringen kennen een prima rendement en uitstekende risicodemping door o.a. hypothecaire zekerheid, verpanding huurpenningen en gedegen screening van de projecten. Uiteraard kunt alle activiteiten rondom uw investering dagelijks volgen in uw eigen inlogportal Mijn Crowdbricks.

Interesse gewekt?
Heeft u een project waarover u met ons van gedachten wilt wisselen, bent u intermediair en/of wilt u met ons samenwerken ? Laat het ons weten.