• Weforsea richt zich voornamelijk, mede vanwege onze ervaring en expertise, op maritieme- en visserij (gerelateerde) projecten. Hierbij willen we ervoor zorgen dat goede ideeën snel en duurzaam gerealiseerd kunnen worden.

    Louwe Post, directeur Weforsea

  • 'Cultuuromslag nodig bij financieren MKB'

    Klaas Knot, directeur DNB (okt, 2016)

  • In de eerste helft van 2016; 86 miljoen opgehaald middels crowdfunding voor 2.700 projecten en ondernemingen.

    Douwe & Koren, Crowdfunding Agency (juli 2016)

Nieuws

Deelname aan beurs Maritime Industry!

Op Louwe Post | apr 16, 2019
We staan op 7,8 en 9 mei 2019 op de vakbeurs voor de binnenvaart en maritieme industrie in Gorinchem.
Dit jaar viert het platform waar de volledige binnenvaartsector samenkomt haar 15 jarige jubileum. Dit betekend onder andere 2000m2 extra beursvloer, een seminarprogramma met toonaangevende vakprofessionals en last but not least de gloednieuwe airco installatie om uw bezoek nog aangenamer te maken.

U vindt ons op het paviljoen van Urk Maritime op stand I112. We nodigen u van harte uit onze stand een bezoek te brengen. Wanneer u gratis toegang wilt verkrijgen, neem dan even contact met ons op voor de gratis registratiecode (registreren vooraf is wel verplicht). 

Registreren kan via: www.evenementenhal.nl/maritime. Klik op 'kaarten bestellen' en vul de registratiecode in.

We hopen u te ontmoeten voor een goed gesprek over investeringsmogelijkheden. De koffie staat klaar!

Urk maritime paviljoen Maritme Industry 2019

Promo Weforsea CrowdfundingOver Weforsea

Weforsea biedt, in samenwerking met haar partner Crowdpartners B.V., een platform voor kapitaal, waar investeerders en kapitaalvragers elkaar ontmoeten. Hierbij richten we ons voornamelijk, mede vanwege onze achtergrond ervaring en expertise, op maritieme- en visserij gerelateerde projecten.

We noemen dit ook wel ‘blauw’ gerelateerde projecten. We willen ervoor zorgen dat goede levensvatbare en duurzame ideeën snel gefund en daardoor gerealiseerd kunnen worden.


foto pand

Over Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers. Investeerders zijn dan consumenten of bedrijven die hun spaargeld voor een hogere rente willen investeren in bedrijven. Kapitaalvragers zijn bedrijven die kapitaal zoeken voor hun bedrijf of project.


member of
Crowdpartners

Urk Maritime

Bedrijvenkring Urk