• Weforsea richt zich voornamelijk, mede vanwege onze ervaring en expertise, op maritieme- en visserij (gerelateerde) projecten. Hierbij willen we ervoor zorgen dat goede ideeën snel en duurzaam gerealiseerd kunnen worden.

    Louwe Post, directeur Weforsea

  • 'Cultuuromslag nodig bij financieren MKB'

    Klaas Knot, directeur DNB (okt, 2016)

  • In de eerste helft van 2016; 86 miljoen opgehaald middels crowdfunding voor 2.700 projecten en ondernemingen.

    Douwe & Koren, Crowdfunding Agency (juli 2016)

Nieuws

Project Ms Nadia succesvol gefund binnen 1 dag !

Op Louwe Post | nov 12, 2018
Project Ms Nadia is afgelopen vrijdag binnen één dag volgeschreven!

Het totaal geïnvesteerde bedrag is € 130.000.

We wensen Jack Junior samen met zijn vriendin heel veel succes met het realiseren van de nieuwe onderneming en wensen ze een behouden vaart met de Nadia!

eigen foto 1

En we willen vanaf deze plaats natuurlijk alle investeerders bedanken die voor deze zeer snelle en succesvolle funding gezorgd hebben. #samenlukthetons

 

Promo Weforsea CrowdfundingOver Weforsea

Weforsea biedt, in samenwerking met haar partner Crowdpartners B.V., een platform voor kapitaal, waar investeerders en kapitaalvragers elkaar ontmoeten. Hierbij richten we ons voornamelijk, mede vanwege onze achtergrond ervaring en expertise, op maritieme- en visserij gerelateerde projecten.

We noemen dit ook wel ‘blauw’ gerelateerde projecten. We willen ervoor zorgen dat goede levensvatbare en duurzame ideeën snel gefund en daardoor gerealiseerd kunnen worden.


foto pand

Over Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers. Investeerders zijn dan consumenten of bedrijven die hun spaargeld voor een hogere rente willen investeren in bedrijven. Kapitaalvragers zijn bedrijven die kapitaal zoeken voor hun bedrijf of project.


member of
Crowdpartners

Urk Maritime

Bedrijvenkring Urk