• Weforsea richt zich voornamelijk, mede vanwege onze ervaring en expertise, op maritieme- en visserij (gerelateerde) projecten. Hierbij willen we ervoor zorgen dat goede ideeën snel en duurzaam gerealiseerd kunnen worden.

    Louwe Post, directeur Weforsea

  • 'Cultuuromslag nodig bij financieren MKB'

    Klaas Knot, directeur DNB (okt, 2016)

  • In de eerste helft van 2016; 86 miljoen opgehaald middels crowdfunding voor 2.700 projecten en ondernemingen.

    Douwe & Koren, Crowdfunding Agency (juli 2016)

Nieuws

Deelname aan Holland Fisheries Event

Op Louwe Post | aug 29, 2018
Op 5 en 6 oktober as. vindt in Urk het Holland Fisheries Event plaats.
Holland Fisheries Event is de visserij- en maritieme beurs waar Weforsea, met Urk als thuisbasis, natuurlijk niet mag ontbreken!

Het thema van de beurs is 'Innovators for Change'. De beurs staat dan ook in het teken van investeren en innoveren op het gebied van techniek en kennis. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter. Er zijn meer dan 100 binnen- en buitenlandse exposanten. Kortom een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties. 

Samen met haar zusterondermening Post Consultancy neemt Weforsea deel aan deze beurs. De visserij- en maritieme wereld is volop in beweging en we staan voor nieuwe uitdagingen. Met ons kantoor bevinden we ons midden in dat speelveld en gaan we deze met enthousiasme te lijf. 

Of het nu gaat om advies (strategisch/financieel), financiering (crowdfunding) of nieuwe ketenmodellen (ontzorging in de visserij), we praten hierover graag met u verder op onze stand nummer 6 in het A paviljoen. De koffie staat klaar!

300x250

Promo Weforsea CrowdfundingOver Weforsea

Weforsea biedt, in samenwerking met haar partner Crowdpartners B.V., een platform voor kapitaal, waar investeerders en kapitaalvragers elkaar ontmoeten. Hierbij richten we ons voornamelijk, mede vanwege onze achtergrond ervaring en expertise, op maritieme- en visserij gerelateerde projecten.

We noemen dit ook wel ‘blauw’ gerelateerde projecten. We willen ervoor zorgen dat goede levensvatbare en duurzame ideeën snel gefund en daardoor gerealiseerd kunnen worden.


foto pand

Over Crowdfunding

Crowdfunding is een alternatieve wijze om een project te financieren. Om een project te financieren gaan ondernemers in de meeste gevallen naar de bank om een kredietaanvraag te doen en zo startkapitaal te verkrijgen. Crowdfunding verloopt echter zonder financiële intermediairs, maar zorgt voor direct contact tussen investeerders en ondernemers. Investeerders zijn dan consumenten of bedrijven die hun spaargeld voor een hogere rente willen investeren in bedrijven. Kapitaalvragers zijn bedrijven die kapitaal zoeken voor hun bedrijf of project.


member of
Crowdpartners

Urk Maritime

Bedrijvenkring Urk