Terug naar Partneroverzicht

yes-man.nl

Equipment Lease was tot voor kort alleen toegankelijk voor banken, leasemaatschappijen of andere financiële instellingen. Bij yes-man.nl vinden we dat iedereen toegang moet kunnen hebben tot investeren met de extra zekerheid van het bedrijfsmiddel als onderpand. Want dat is het grote verschil met ‘gewoon’ crowdfunden. Crowdfunding + lease = Crowdlease! Aantrekkelijk rendement en toch zekerheden. 

yes-man.nl is specialist in crowdlease. Met de specifieke kennis van de bedrijfsmiddelen en de jarenlange ervaring op het gebied van Equipment Lease is yes-man.nl een betrouwbare partij die inzichtelijk en transparant een duidelijk beeld schetst, ook van eventuele risico’s. yes-man.nl werkt nauw samen met fabrikanten, importeurs en dealers. 

Met onze persoonlijke aanpak helpen we partijen die een bedrijfsmiddel willen leasen graag met de financieringsaanvraag. Zoekt u financiering omdat u bij de dealer of importeur geen volledige financiering krijgt? Of vindt u ook dat uw familie, vrienden en zakelijke relaties in u moeten kunnen investeren? Ga naar yes-man.nl en neem contact met ons op.
Yes-man.nl