Terug naar Partneroverzicht

Bear Crowd

Bear Crowd B.V. is match maker op het gebied van financiering via crowdfunding in Europa, met focus op Nederland en UK. We adviseren hoofdzakelijk over financiering van vastgoed bedoeld voor verhuur (particulier en zakelijk) en van beleggingspanden.

Win-Win
Win-win is het belangrijkste aspect in onze projecten, waarbij we samen als een team geweldige projecten willen realiseren. We streven er hierbij naar om projecten – die vaak zijn voorbehouden aan professionele investeerders – geschikt en beschikbaar te maken voor onze community.

De win-win uit zich in een interessant verwacht rendement en kans voor de investeerder om te leren van professionele ontwikkelaars, via mooie projecten aangeboden via ons platform, uitgevoerd door een ontwikkelaar met een team van specialisten, resulterend in een nieuw thuis voor een bedrijf of familie.

Team van professionals
Het crowdfunding platform vormt de basis in onze werkzaamheden waarbij we nauw samenwerken met Crowdpartners en Crowdbricks. Tevens staan we open voor professionals die het geheel versterken.

Bear Crowd en haar business partners zijn allen vastgoedinvesteerders of ontwikkelaars en zijn succesvolle ondernemers. Wij werken met passie, en zijn uitermate gemotiveerd om projecten te realiseren op basis van win-win met alle betrokkenen en herkennen deze visie in onze partners.

Risico versus zekerheden
Professionele investeringen bieden mooie rendementen in combinatie met een afgewogen risico. Via zorgvuldige selectie door Bear Crowd en door het stellen van zekerheden worden de risico’s gemanaged. Zekerheden kunnen onder meer bestaan uit: eerste hypotheekrecht, verpanding van de huurpenningen en door een goede balans tussen lening en marktwaarde (Loan to value).

Kunnen wij iets voor elkaar betekenen?
Vrijblijvend kennismaken of bespreken wat de financieringsmogelijkheden zijn voor uw project? Bezoek onze website BearCrowd.nl en neem contact met ons op.

Bear Crowd