Hoe het werkt

Eenvoudig toegang tot kapitaal. Crowdpartners heeft rekeninghouders die graag investeren in uw bedrijf en/of onroerend goed. Crowdpartners krijgt uw financieringsvraag via een van haar partners of direct via het aanvraagformulier op de website. De aanvraag wordt door Crowdpartners beoordeeld en met RatingPartners wordt de risico-classificatie vastgesteld. Als de lening is goedgekeurd, wordt de financiering van het project met de risico-classificatie op de website gepresenteerd. Vervolgens kunnen de rekeninghouders van Crowdpartners investeren door toe te treden tot de lening.

De Stichting Crowdpartners Leningmanager beheert en coördineert de lening namens de investeerders, zodat alles efficiënt verloopt, en eventuele zekerheden worden geadministreerd en beheerd door de Stichting Crowdpartners Zekerhedenagent. De geldstromen lopen via de onafhankelijke derdengeld Stichting Crowdpartners Trust. Tijdens de looptijd van de lening regelt u de overschrijving van de meestal maandelijkse termijn. Crowdpartners verzorgt de bijschrijving van rente en aflossing voor de investeerders in uw project op hun rekening, die alles kunnen volgen in hun “Mijn Crowdpartners” omgeving. U heeft de mogelijkheid om eerder af te lossen op uw lening conform de leningsvoorwaarden en ontvangt elk jaar een overzicht van uw lening en de betaalde rente en aflossing.

Crowdfunding levert u ambassadeurs, klanten en publiciteit op en is dus goed voor uw bedrijf. Crowdpartners is professioneel en betrouwbaar, heeft geregistreerde investeerders en staat onder toezicht van de AFM. Hieronder ziet u het geheel nog eens schematisch weergegeven.