Financiering aanvragen Onroerend Goed

Particulieren (box-3)

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld een beleggingspand, vakantiehuisje, appartement voor uw studerende kinderen of zorg-woning. Crowdpartners biedt u onder haar label Crowdbricks de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel. Uw hypotheekadviseur kan uw aanvraag direct opsturen. Wij beoordelen de aanvraag en kijken hoe en eventueel met welke partner wij u het beste kunnen helpen.

Crowdbricks werkt samen met geselecteerde hypotheekadviseurs. U kunt zich wenden tot een van de geselecteerde hypotheekadviseurs, die u ondersteunen en uw aanvraag verzorgen. Of wij kunnen uw NAW doorgeven aan een hypotheekadviseur die met u contact zal opnemen.

Ondernemers

U zoekt kapitaal om de aankoop van verhuurd of te verhuren onroerend goed te financieren of bestaand bezit te herfinancieren. Bijvoorbeeld voor uw eigen bedrijf of commercieel onroerend goed portefeuille. Crowdbricks biedt u de gelegenheid om uw kapitaalvraag direct voor te leggen aan investeerders. De investeerders beslissen zelf of zij uw aanvraag interessant genoeg vinden om te financieren. Daarom is een goede presentatie en beschrijving met risico-beoordeling van uw aanvraag essentieel. U of uw financieel adviseur kan uw aanvraag direct opsturen. Wij beoordelen de aanvraag en kijken hoe en eventueel met welke partner wij u het beste kunnen helpen.

Wij werken samen met geselecteerde partners die u kunnen ondersteunen bij uw kapitaalaanvraag. Deze bedrijven zijn ervaren en hebben de expertise om uw aanvraag tot een succes te maken. U of uw financieel adviseur selecteert zelf een van de partners die u kan ondersteunen en u dient met deze partner de aanvraag in.

Aanvragen

U bent
Kopie uittreksel handelsregister

Dit veld is verplicht

Kopie legitimatiebewijs

Dit veld is verplicht

Ondernemingsplan

Dit veld is verplicht

Laatste jaarrekening / IB

Dit veld is verplicht

Financiële prognose komende 3- 5 jaar

Dit veld is verplicht

Taxatie rapport

Dit veld is verplicht

Overig

Dit veld is verplicht